Lækre drinks til julefrokost - Nohrlund økologiske cocktails

Her på cocktailfabrikken har vi set frem til juletiden, hvor vi traditionen tro gerne vil gøre det nemt for dig til årets julefrokost. Vi har gjort os umage og forberedt alt på fabrikken, så det eneste du skal koncentrere dig om, er at nyde aftenen med dine gæster. Uanset hvor mange I bliver, så har vi konceptet, der sikrer, at drikkevarerne bliver en succes til årets hyggeligste fest.

Vores cocktails er formet ud fra originale opskrifter, og vælger man en Nohrlund, vælger man noget autentisk. Alle vores varianter er 100% økologisk, har en alkoholprocent på 8,5% og er helt uden tilsætningsstoffer.

 

Det eneste du skal tage stilling til er blot, hvor mange I er og hvilken type løsning I har brug for:
 • Foretrækker du et julefrokost-kit, med vores færdiglavede cocktails på flaske, så du selv kan hælde dem op, over is, og servere dem med det medfølgende garnish?
 • Eller ønsker du et fuldt bar set-up, hvor vi kommer ud med alt hvad der skal bruges? (bartendere, bar, isterninger, glas, sugerør, garnish mv.)

 

nytårskasse Nohrlund bartender

Hvad er et Julefrokost-kit og hvad koster det? 

Vores cocktail-kit findes i to forskellige størrelser og fungerer som den nemme, hurtige og velsmagende løsning. Nem, fordi vi har gjort alt arbejdet med at blande og shake vores cocktails på forhånd. Hurtig, fordi de er klar til at nyde, når blot de er kolde. Og velsmagende fordi alle vores ingredienser er nøje udvalgt og forarbejdet med omhu. 

Det lille julefrokost-kit indeholder: 
 • 3 færdigblandede cocktails på flaske (Vodka/jordbær/rabarber, Gin/hyldeblomst/ingefær og Gin/gulerod/æblemost/vanilje)
 • Cocktailkort med serveringsforslag
 • Pynt til de forskellige cocktails
 • Nohrlund-glas
 • Sugerør

Prisen for det lille cocktail-kit starter ved 120 kr. pr person, inkl. levering. 

Det store julefrokost-kit indeholder: 
 • 5 færdigblandede cocktails på flaske (Vodka/jordbær/rabarber, Gin/hyldeblomst/ingefær, Gin/gulerod/æblemost/vanilje, Karamelliseret rom/Espresso/Chokoladebitter og Valnøddevodka/brombær/basilikum)
 • Cocktailkort med serveringsforslag
 • Pynt til de forskellige cocktails
 • Nohrlund-glas
 • Sugerør

Prisen for det store cocktail-kit starter ved 175 kr. pr person inkl. levering.

Er I mere end 20 personer, anbefaler vi det fulde bar set-up.

 

Hvad er et fuldt bar set-up og hvad koster det?

Med det fulde bar set-up kommer vi ud og stiller bar op inden festen starter og åbner først baren, når du ønsker det. Skulle programmet eller planerne for aftenen ændre sig, så ændre vi naturligvis også åbningstidspunktet. Når baren åbner, serverer vi en række forskellige cocktails, så der findes lidt for enhver smag. Til slut pakker vi det hele sammen og rydder op efter os, så alt er overstået på selve aftenen. Prisen for et fuldt bar set-up starter fra 195 kr. pr. kuvert. (Minimum 20 pers.)  
 

Skal vi være din cocktailleverandør?

Vi ved, at ingen fester er ens, men vi er sikre på, at vi kan hjælpe med den helt rigtige løsning til din! 
Send os en mail eller ring på tlf: 23957603 for et uforpligtende tilbud, så vil vi med glæde levere lige præcis dét du har behov for.

 

Nohrlund