Her kan du hænge i Nohrlund-baren henover sommeren!

Vores højsæson er for alvor skudt i gang, produktionen kører på højtryk og vores cocktail-trucks bliver inden længe sendt ud på landevejen, så vi kan sørge for iskolde cocktails til alle jer festglade mennesker henover sommeren. 

I den forbindelse har vi lavet en oversigt over, hvor vi kommer til at servere cocktails og hvor I kan finde os.

Nohrlund på Distortion

Distortion d. 30. maj - 2. juni

Den Københavnske gadefest, Distortion, sætter traditionen tro gang i hovedstadens gader og samler folk fra nær og fjern i en symbiose af god stemning, dans og musik. Distortion kan, som noget helt særligt, fejre deres 20 års jubilæum og vi er utroligt stolte over, at vi i år kan kalde os for officiel samarbejdspartner.

Vores kampklare bartendere er, for tredje år i træk, klar til at lange iskolde cocktails over disken. Det nye samarbejde betyder, at der udover vores 2 sædvanlige Nohrlund-barer med økologiske cocktails, også vil blive serveret Nohrlund cocktails i de fleste øvrige barer under begivenheden. Med andre ord: Du skal altså ikke lede længe efter en Nohrlund cocktail i år og vi glæder os som aldrig før til at se Daiquri-drengene, Foto-Finn, og Blogger-pigerne samt alle jer andre festglade mennesker! 

Det fulde program til Distortion 

Onsdag - Nørrebro Street Party + Distortion Club på Rådhuspladsen
Torsdag - Vesterbro Street party + Distortion Club på Rådhuspladsen
Fredag - Distortion Ø på Refshaleøen + Distortion Club på Rådhuspladsen
Lørdag - Distortion Ø på Refshaleøen + Distortion Club på Rådhuspladsen

Nohrlund 6-pack

Northside d. 9. - 11. juni 

Den Aarhusianske festival, Northside, fylder endnu engang Ådalen med festgalde gæster og en stjernerække af kunstnere. Vi er utrolig glade for, at vi for tredje år i træk kan indgå i en stærk vision om at sætte fokus på bæredygtighed og økologiske mad- og drikkevarer.

Med tre scener, tre dages musik, og 35.000 glade festivaldeltagere vil vores bartendere sørge for at stå klar med et utal af kolde cocktails, så du slipper for ventetid i baren. Vi ved nemlig godt, at du helst bare vil høre musik og feste med vennerne.

Nohrlund på Northside

Grøn Koncert d. 19. - 30. juli

Dette års Grøn Koncert bliver skudt i gang på Tiøren på Amager. Vi er, for tredje år i træk, med som samarbejdspartner, hvor vi traditionen tro vil sørge for økologiske cocktails til alle de grønne koncertgæster. Vigtigst af alt er dog, at være med til at sætte fokus på, og støtte op omkring dét Grøn Koncert i virkeligheden handler om: Plads til forskelle. Vi er selvfølgelig med hele vejen rundt, i alle 8 byer, og vi krydser cocktails for, at solen kommer til at skinne fra en skyfri himmel. 

En ting er dog sikkert - vores bartendere er klar med cocktails og røverhistorier, så sving forbi Nohrlund-baren og få tanket op før, under og efter koncerterne.

Klik her og se hvornår GRØN kommer til en by nær dig:

Nohrlund Økologiske Cocktails

Langelandsfestival d. 21.-28. juli  

Langelandsfestivalen er Danmarks største havefest, og den nye dreng i Nohrlund-klassen. Festivalen strækker sig over flere dage, og giver rig mulighed for at nyde musikken fra de forskellige scener eller slappe af i en af de hyggelige ”oaser” rundt omkring i haven. Heldigvis kan begge dele gøres med en iskold cocktail i hånden, og vi glæder os utroligt meget til at se hvad Langeland kan byde på.

Vi vil i hvert fald gøre vores til, at dette års havefest bliver en succes og vi sørger naturligvis for, at der er lidt for en hver smag, så sving forbi Nohrlund baren, og find din nye yndlings cocktail.

 

Nohrlund festival

Vi glæder os til at se dig i baren!