Officiel samarbejdspartner på Distortion
I dag er der præcis én måned til, at den københavnske gadefestival Distortion løber af stablen - Og i år bliver det endnu vildere! 
Distortion kan nemlig, som noget helt særligt, fejre deres 20 års jubilæum og vi er utroligt stolte over, at vi i år kan kalde os for samarbejdspartner ved denne helt specielle gadefest, der de seneste to år, for alvor har været med til at skyde vores festivalsæson i gang og ført vores 6-pack med økologiske cocktails rundt i de københavnske gader og stræder. 
Vores nye samarbejde betyder, at der udover vores 2 sædvanlige Nohrlund-barer med økologiske cocktails, også vil blive serveret Nohrlund cocktails i de fleste øvrige barer under begivenheden. Du skal altså ikke lede længe efter en Nohrlund cocktail i år og vi glæder os som aldrig før, til at skyde sommeren i gang og sørge for kolde cocktails til alle jer festglade mennesker, der kommer på Distortion.  
Foruden Nohrlund er også Red Bull partner, mens Tuborg er hovedsponsor på Distortion. Distortion søger konstant at finde nye tiltag for at forbedre oplevelsen for sit publikum, og vi er glade for at Nohrlund vil være med til at tilbyde nye spændende produkter i vores barer, udtaler Daniel Toghill, som er ansvarlig for mad og drikkevarer til festivalen.
*Læs hele artiklen fra FødevareWatch her

Distortion 1998-2018 

Gadefestivalen har eksisteret siden 1998 og består i dag af tre dele: Distortion Club, Distortion Ø og gadefester. Festivalen foregår i et nyt område i hovedstaden hver dag - Nørrebro, Vesterbro samt Refshaleøen, hvor festlighederne afsluttes. De præcise placeringer for vores barer vil blive offentliggjort i slutningen af maj.

Distortion bliver i år afholdt fra d. 30. maj til d. 3. juni.

Vi håber, at vi ses!

 Nohrlund på Distortion