Tilbageblik på 2017 - året der gik
2017 var i særdeleshed et fantastisk år i Nohrlund-land, og endnu engang var vi heldige at få lov til, at dele vores passion for cocktails, med tusindvis af festglade mennesker, rundt omkring på de danske festivaller. Det har været et stort privilegium, og en fantastisk oplevelse at servere cocktails for så stort et publikum, og derfor skal der selvfølgelige lyde et stort tak til alle, der kom forbi Nohrlund-barerne i det forgangne år.
Samtidigt var det året, hvor vi for alvor mærkede en efterspørgsel på cocktails online, og fik muligheden for at samarbejde med endnu flere hoteller, restauranter og cafeer landet over. Vi glæder os helt vildt meget til at se hvad 2018 bringer med sig, men indtil da, får i her et lille tilbageblik på begivenhederne i 2017.
Åbningen af ’Nordens første Cocktailfabrik’
Torsdag d. 15 Juni 2017 slog vi dørene op for ’Nordens første cocktailfabrik’, som var startskuddet til en nyt kapitel i Nohrlund. Fra at have produktion i Horsens, tapperi i Ribe, lager i Køge og kontor på Østerbro i København, samlede vi hele værdikæden under ét og samme tag.
Cocktailfabrikken har gjort det muligt, at være endnu bedre forberedt til sommerens mange koncerter og events. Samtidigt med, at vi kan imødekomme en trend, hvor økologi, kvalitet og cocktails bliver mere og mere anerkendt og efterspurgt.
Med cocktailfabrikken har vi kombineret gammelt håndværk med ny teknologi. Her bliver der blandet, presset, lavet udtræk, smagt til, kogt og produceret cocktails i stor skala. Vi har samtidig åbent op for smagninger og rundvisninger, hvor det er muligt at høre historien om hvordan iværksætterdrømmen og passionen for at lave cocktails startede med en lille cocktailmixer, der i dag er byttet ud med Nordens største cocktailshaker.
Vi håber at se så mange af jer som muligt til en smagning på fabrikken i løbet af 2018!
Events og festivaler
Distortion
Den Københavnske gadefest, Distortion, satte traditionen tro gang i hovedstadens gader og samlede folk fra nær og fjern i en symbiose af god stemning, dans og musik. Vi var for andet år i træk med til at sætte gang i festen på både Nørre- og Vesterbro, hvor vores kampklare bartendere langede iskolde cocktails over disken til alle de festgalde mennesker, der kom forbi vores cocktailtrucks. Vi fik blandt andet besøg af Daiquri-drengene, Foto-Finn og Blogger-pigerne, der på hver sin måde fik dokumenteret begivenhederne og satte sit præg på festen.
Northside
Den Aarhusianske festival, NorthSide, fyldte endnu engang Ådalen med festgalde gæster og en stjernerække af kunstnere. Vi var utrolig glade for, at vi for andet år i træk kunne indgå i en stærk vision om at sætte fokus på bæredygtighed og økologiske mad- og drikkevarer.
Med tre scener, tre dages musik, og 35.000 glade festivaldeltagere skulle vores bartendere løbe stærk i baren for at følge med efterspørgslen på økologiske cocktails. Trods store mængder regn, der forvandlede pladsen til én stor mudderpøl, tog festivaldeltagerne regnen med oprejst pande, og søgte blot ly i Nohrlund teltet, hvor de gik flittigt om bord i vores cocktails. Kæmpe high-five herfra!
Grøn koncert
Dette års Grøn Koncert blev skudt i gang i Valbyparken og vi var, for tredje år i træk, med som samarbejdspartner og sørgede for kolde cocktails til alle de festglade koncertgæster. Vigtigst af alt var dog, at være med til at sætte fokus på, og støtte op omkring dét Grøn Koncert i virkeligheden handler om: Plads til forskelle. Vi var med hele vejen rundt, i alle 8 byer, og selvom vejret, til tider, var lidt halv sløjt, så forhindrede det ikke de mange koncertgæster i at have en kæmpe fest i baren.
Vi glæder os allerede helt vildt til at komme på græs igen og til endnu en gang at støtte op om det gode formål og kæmpe stykke arbejde, der bliver gjort for, at Grøn Koncert gang på gang kan samle danskerne til en kæmpe sommerfest.
Ses vi derude?
Webshoppen
2017 var året hvor vi, på webshoppen, kunne mærke en stigende efterspørgsmål på vores cocktails. Vi brugte mange timer på at optimere hjemmesiden, skrive blogindlæg og skabe et brugervenligt univers for de besøgende. Dette resulterede i at 35.000 tusinde mennesker lagde vejen forbi Nohrlund.dk i det forgangene år, og det vil være helt fantastisk at se ligeså mange af jer igen i 2018. Specielt nytårskassen var et hit blandt de besøgende, og vi håber, at vores cocktails var med til at gøre årets sidste fest til noget helt specielt.
Flere samarbejdspartnere på HORECA-Markedet*
2017 var ligeledes et år, hvor vi fik en masse nye samarbejdspartnere på HORECA-markedet. Her i blandt; Gorms Pizza, Chicks by Chicks, Umashi Sushi og Aalborg Streetfood
Vi er utrolig glade for vores nye samarbejdsaftaler, som sikre, at vi fortsat kan dele vores passion for cocktails med jer alle sammen. Det er dog også på sin plads, at nævnte vores samarbejde med Snaps Bornholm, der mundede ud i en limted edition snapsecocktail, som vi lancerede i slutningen af 2017.
*HORECA står for hoteller, restauranter og cafeer.
Vi glæder os til at løfte sløret for en masse spændende projekter, der er i støbeskeen til 2018.
De bedste hilsner,
Familien Nohrlund