Malene Birger

Malene Birger

Vi er utrolig stolte af vores samarbejde med det eksklusive danske designer brand By Malene Birger, hvor vi sammen med folkene bag brandet har udviklet to Nohrlund varianter specielt til dem. Én med alkohol og én uden og selvfølgelige med specielle By Malene Birger etiketter, som de kan bruge til alle deres events i butikkerne, samt modeshows i hele verden.

Nohrlund sommerfest

Nohrlund sommerfest

I anledningen af vores 2 års fødselsdag, valgte vi at forkæle vores fantastiske personale og samle hele familien Nohrlund til en gennemført fødselsdags/sommerfest. Dagen bød på alt lige fra velkomstdrinks ved Amaliehaven og kanalrundfart i København til havefest mellem æbletræer og selvfølgelig høj musik og dans til langt ud på natten.

Koncert i Parken

Koncert i Parken

Et af de største tilbud Nohrlund har fået, var da Justin Bieber ringede og spurgte, om vi havde lyst til at servere økologiske cocktails til alle hans 55.000 fans i Parken, da han gav koncert i Danmark, og selvfølgelig havde vi det! Vi fik lov at stille 5 barer op; én udenfor til alle de ventende fans, to på fløjene og to på plænen. Det var en kæmpe oplevelse og et stort øjeblik for Nohrlund at få lov til at bevise, hvad vores økologiske cocktails virkelig er i stand til at præstere til store events som dette.

Brylluppet

Brylluppet

Vi havde fornøjelse af at være med, da Kristine og Andreas sagde ja til hinanden og holdte et fantastisk bryllup, med økologiske Nohrlund cocktails til dem og alle deres gæster.

Nohrlund Økologiske Cocktails fungerer som den nemme og velsmagende løsning, samt det billigere alternativ til bartendere. Det giver dig mere tid med dine gæster. Det mindsker i øvrigt spild og du slipper for indkøb af en masse råvarer, som oftest aldrig bliver brugt.

Grøn Koncert 2016

Grøn Koncert 2016

For andet år i træk var vi en del af Danmarks største koncertturné, Grøn Koncert, hvor vi sørgede for økologiske cocktails til alle de glade festivalgæster otte steder i landet. I samarbejde med muskelsvindfonden lancerede vi vores nye orange cocktail, som er lavet på gin, gulerod og vanilje og som blev taget rigtig godt i mod. Og med to cocktailtrucks og 95 bartendere, lykkedes det os at servere mere end 80.000 kolde Nohrlund cocktails på blot 8 dage.

Kødbyens Mad & Marked

Kødbyens Mad & Marked

Gennem hele sommeren har vi serveret Nohrlund Økologiske Cocktails på Kødbyens Mad og Marked på Vesterbro. Et marked, som fungerer som samlingspunkt for hele byen med fokus på lækre råvarer, økologiske cocktails og massere af mad, som kan mærkes, smages og duftes.