Malene Birger

Malene Birger

Vi er utrolig stolte af vores samarbejde med det eksklusive danske designer brand By Malene Birger, hvor vi sammen med folkene bag brandet har udviklet to Nohrlund varianter specielt til dem. Én med alkohol og én uden og selvfølgelige med specielle By Malene Birger etiketter, som de kan bruge til alle deres events i butikkerne, samt modeshows i hele verden.

Oktober 18, 2016 by Nohrlund
Nohrlund sommerfest

Nohrlund sommerfest

I anledningen af vores 2 års fødselsdag, valgte vi at forkæle vores fantastiske personale og samle hele familien Nohrlund til en gennemført fødselsdags/sommerfest. Dagen bød på alt lige fra velkomstdrinks ved Amaliehaven og kanalrundfart i København til havefest mellem æbletræer og selvfølgelig høj musik og dans til langt ud på natten.

Oktober 18, 2016 by Nohrlund
Koncert i Parken

Koncert i Parken

Et af de største tilbud Nohrlund har fået, var da Justin Bieber ringede og spurgte, om vi havde lyst til at servere økologiske cocktails til alle hans 55.000 fans i Parken, da han gav koncert i Danmark, og selvfølgelig havde vi det! Vi fik lov at stille 5 barer op; én udenfor til alle de ventende fans, to på fløjene og to på plænen. Det var en kæmpe oplevelse og et stort øjeblik for Nohrlund at få lov til at bevise, hvad vores økologiske cocktails virkelig er i stand til at præstere til store events som dette.

Oktober 18, 2016 by Nohrlund
Brylluppet

Brylluppet

Vi havde fornøjelse af at være med, da Kristine og Andreas sagde ja til hinanden og holdte et fantastisk bryllup, med økologiske Nohrlund cocktails til dem og alle deres gæster.

Nohrlund Økologiske Cocktails fungerer som den nemme og velsmagende løsning, samt det billigere alternativ til bartendere. Det giver dig mere tid med dine gæster. Det mindsker i øvrigt spild og du slipper for indkøb af en masse råvarer, som oftest aldrig bliver brugt.

Oktober 18, 2016 by Nohrlund
Grøn Koncert 2016

Grøn Koncert 2016

For andet år i træk var vi en del af Danmarks største koncertturné, Grøn Koncert, hvor vi sørgede for økologiske cocktails til alle de glade festivalgæster otte steder i landet. I samarbejde med muskelsvindfonden lancerede vi vores nye orange cocktail, som er lavet på gin, gulerod og vanilje og som blev taget rigtig godt i mod. Og med to cocktailtrucks og 95 bartendere, lykkedes det os at servere mere end 80.000 kolde Nohrlund cocktails på blot 8 dage.

Oktober 18, 2016 by Nohrlund
Kødbyens Mad & Marked

Kødbyens Mad & Marked

Gennem hele sommeren har vi serveret Nohrlund Økologiske Cocktails på Kødbyens Mad og Marked på Vesterbro. Et marked, som fungerer som samlingspunkt for hele byen med fokus på lækre råvarer, økologiske cocktails og massere af mad, som kan mærkes, smages og duftes.

Oktober 18, 2016 by Nohrlund
Nohrlund Cocktails - NorthSide

Norhtside

Vores debut på den aarhusianske musikfestival, var også debut til vores cocktailtruck og vores cocktail & dining concept, hvor vi i samarbejde med Madværket og Sdr. Bjert Kro, udviklede en smagfuld 5 retters menu med dertilhørende afstemte økologiske cocktails. Et koncept der blev taget rigtig god imod og fik fine anmeldelser fra blandt andre Aarhus Update. Det er bestemt ikke sidste gang vi har serveret Nohrlund cocktails til lækre middagsanretninger.

Oktober 18, 2016 by Nohrlund
Kähler i Tivoli

Kähler i Tivoli

Hos designrestauranten i Tivoli får du din Nohrlund cocktail serveret i et charmerende og solidt krus med hank. Her kan du nyde din økologiske cocktail blandt stribede vaser og smilende tjenere, med en dejlig udsigt over den gamle have og hvem ved, om en af de fritgående og farverige påfugle vælger at slentre forbi under middagen.  

Oktober 18, 2016 by Nohrlund
Mad & Vin i Magasin

Mad & Vin i Magasin

I Mad og Vin findes alt lige fra olivenolie og kaffe til spiritus og kvalitetsvine. Den store delikatesseafdeling har et bredt og spændene udvalg af en lang række specialiteter til den kræsne og velovervejede forbrugers behov. Her kan man næsten få det hele, inklusiv Nohrlund Økologiske Cocktails.

Oktober 18, 2016 by Nohrlund