Alternativet til kaffen eller som supplement  

Et godt måltid er ligesom en god fortælling, det kræver en ordentlig afslutning. Det er derfor vigtigt, at have den rigtige after dinner cocktal til at slutte af på. Men hvad er en god after-dinner cocktail egentlig?

En god after-dinner cocktail kan tjene solidt som avec. Den skal have en muskelside i form af en tung alkohol, og ikke nok med det skal den kunne lette maven, og have en nuanceret smag for at falde i god jord efter et måltid. Typisk starter man med det lette til velkomst, og bevæger sig i løbet af middagen fra hvidvin til rødvin, og derefter over i den tungere afdeling bestående af portvin, rom, cognac eller mere intense cocktails. Formålet med en after dinner cocktail er at sætte gang i forbrændingen og det er en god makker, når det kommer til at ”slå mave”. Det kan eksempelvis være en klassisk Manhattan, Espresso Martini eller en Old Fashion. 

Den sorte - Karamelliseret Rom, Espresso & Chokoladebitter.

Vi anbefaler Den Sorte cocktail, der er vores svar på en Espresso Martini. Den er for alle, da den er lavet på en meget sødmefyldt karamelliseret rom og en syrlig espresso, der frisker lidt op og sætter gang i forbrændingen. Den kan shakes eller rystes hårdt i flasken, så proteinerne danner skum, og giver et hvidt fint lag på toppen af glasset, der afslutningsvis kan pyntes med lidt kaffebønner. Cocktailen er perfekt til at slutte aftenen af på, og er et godt alternativ til kaffen eller som supplement.

Den sorte Nohrlund