Cocktailkursus på cocktailfabrikken.

Cosktailkursus

Bag enhver succesfuld mand står en kvinde. Sådan lyder et gammel ordsprog.  Og bag alle vores færdiglavet cocktails, står en række dygtige og passioneret bartendere. Bartendere der er klar til at lære fra sig, og dele ud af deres vide, teknikker og naturligvis en masse gode røverhistorier. 

Vi tilpasser og skræddersyer alle vores cocktailkurser så de passe jeres behov og så alle kan være med. Uanset om det er drejer som et firmaarrangement, teambuilding en polterabend, fødselsdag eller noget helt andet, så kan vi garantere at at det bliver nogle underholdende og lærerige timer på cocktailfabrikken. 

På et cocktailkursus gennemgår vi grundigt de forskellige typer spiritus, råvarer, teknikker og alle får mulighed for at lave sin helt egen bottle-cocktail to go! 

Et cocktailkursus kan være alt mellem 1,5-3 timer. 

Eksempel på 3 timers cocktailkursus:  

  • Velkomst og rundvisning på fabrikken
  • Introduktion til cocktailverdenen
  • Lær at lave dine egne cocktails
  • Cocktailkonkurrence - Hvem kan lave den bedste cocktail? 
  • Lav din egen Bottled-Cocktail som du kan tage med hjem!
  • Snacks og hygge i baren
  • Tak for i aften

Pris pr person: 445 kr

Minimun 12 personer.

"Cocktailkursus på en cocktailfabrik - What's not to like! Vi have nogle fantastiske timer, og alle hyggede sig rundt om det lang bord, der var fyldt med spiritus, friske bær og alverdens frugter.  Alle lavede tilmed sin egen bottled-cocktails, så der var lidt at tage med hjem. En oplevelse jeg varmt kan anbefale til andre"   
- Marie Clause, teamleder

_________

Vigtig info: Et cocktailskursus er ikke for sarte sjæle. Ild, eksplosioner, røg og høje lyde kan opstå under fremstillingen af udvalgte cocktails. Kittel, sikkerhedsbriller og handsker vil derfor blive udleveret til alle. Til gengæld garantere vi at I går derfra med ar på sjælen og en oplevelse I sent vil glemme. Vi anbefaler at lader bilerne stå derhjemme.

 

Cocktailkursus på cocktailfabrikken