Cocktailsmagning

- Én cocktailoplevelse, der aktiverer dine sanser.

En smagning er en sjov og anderledes indendørsaktivitet til de grå og triste måneder. Måske som startskud på en hyggelig tøseaften, punktum på en lærerig mødedag eller som mellemstation inden en festlig bytur.”

Cocktailsmagning hos Nohrlund

Kom med indenfor på Nordens første cocktailfabrik, og hør historien om hvordan iværksætterdrømmen og passionen for at lave cocktails startede med en lille cocktailmixer, som i dag er byttet ud med Nordens største cocktailshaker.

Med smagningerne ønsker vi at dele vores passion for cocktails og formidle vores viden på en lærerig og uformel måde.

Hvordan fungere en cocktailsmagning? 

En cocktailsmagning tager ca. 2 timer og starter med en frisk velkomstdrink og historien om Nohrlund. Herefter går turen ud i produktionen, hvor vi stolt kan fremvise Danmarks største cocktailshaker og fortælle om processen fra friske råvarer og kogte safter til færdigblandede cocktails på flaske.

Turen fortsætter til et helt særligt sted på fabrikken, hvor der eksperimenteres med opskrifter og nye cocktails opstår. Rundvisningen slutter i hyggelige omgivelser, hvor smagningen for alvor tager form og byder på gourmetsnacks og cocktails lige fra det søde og krydret til det friske og mørke. 

Oplevelsen indeholder:

  • Guidet rundvisning på fabrikken, fyldt med lærerige fortællinger og sanselige indtryk
  • Indsigt i historien om Nohrlund, produktionsteknikker og sortimentet
  • Cocktailsmagning af alle 6 Nohrlund cocktails, hvor alle sanserne bliver aktiveret
  • 20% rabat på hele sortimentet

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan afholde netop din cocktailsmagning? Så skriv til os på info@nohrlund.com eller ring på tlf.: 23957603 for et uforpligtende tilbud.

Vi glæder os til at se jer på Nordens første cocktailfabrik!

Pris pr person:

12 - 20 personer
450 kr
21 - 30 personer
400 kr
31+ personer
350 kr
 

 

Åbne smagninger

Som noget nyt tilbyder vi nu "åbne" smagninger. Datoerne for de næste åbne smagninger kan ses i vores webshop. Se mere her.

Cocktailsmagning på cocktailfabrikken