Udlejning af lokaler

Som noget helt nyt kan du få lov til at leje vores lager lokale til at holde din næste fest. Har du en forstilling om, at jeres næste event skal møde det rå beton og den gamle industri, som kan forvandles til et ekstraordinært selvskabslokale, hvor vi har en indbygget cocktailbar og et lounge område, så har vi det helt rigtige sted for jer.

Vores rå og moderne event lokale er det fede venue hvis du leder efter noget ingen andre har, du vil møde et lokale hvor der står cocktails på hylderne i lange baner. Men også et lokale som der kan blive forvandlet og udsmykket til et elegant event, hvor i kan skabe rammerne om præcis jeres fest, hvor det kun er jeres fantasi som sætter grænser. 

 

Opdækket bord

 

I lokalet vil i finde; to toiletter, et køkken, lyd, lys, ismaskine og ikke mindst borde og stole, som altid er inkluderet i lejen af lokalet.
Hvis i kunne tænke jer at se rammerne på Cocktail fabrikken inden planlægningen af jeres event, er i meget velkommen til at besøge os og få en endnu bedre fornemmelse af omgivelserne. 

I kan kontakte os dirkte på cocktail@nohrlund.com 

 Link til katalog