COCKTAILS N' DINING PÅ COCKTAILFABRIKKEN

I samarbejde med Cortsen Dining byder Nohrlund på Cocktails n' Dining oplevelse, udover det sædvanlige. Nohrlund åbner dørene op for Nordens første cocktailfabrik, der danner rammerne for en overraskende og enestående smagsoplevelse.

opdækket bord

I får en helaftensoplevelse, hvor I får muligheden for at udforske en cocktailfabrik indefra, smage prisvindende økologiske cocktails i kombination med nymoderne gastronomi i særklasse. Cocktails n' Dining er vores nye oplevelse på Cocktailfabrikken. Vi tilbyder jer en flere retters menu fra Cortsen Dining, der er nøje udviklet til vores cocktailmenu. 
I løbet af aftenen gives der et ekstraordinært indblik i Cocktailfabrikken, med fortællingen om Nohrlunds historie og en rundvisning, hvor I kan opleve vores smage og ingredienser helt tæt på.  

Cocktails n' Dining er en sjov og anderledes indendørsaktivitet, der fungerer perfekt som et punktum på en travl uge eller blot en undskyldning for at samle venner og familie til en uforglemmelig aften. Jeres sanser vil blive forkælet med prisvindende cocktails ledsaget af en formidabel gastronomisk oplevelse.

 

Opdækket bord med mad og cocktails  

COCKTAILSMAGNING & RUNDVISNING

Det er også muligt at komme til cocktailsmagning på Cocktailfabrikken. I løbet af 2-3 timer vil I opleve historien om Nohrlund, få en rundvisning på fabrikken efterfulgt af selve cocktailsmagning. Det kan fungere som en start på en festlig afslutning eller en afslutning på en lang dag.

Afhængigt af jeres øsnker, vil I under cocktailsmagningen stifte bekendtskab med tre til seks forskellige cocktails, samt få et ekstraordinært indblik i kunsten bag nogle af vores prisvindende cocktails på Nordens første cocktailfabrik.

FEST PÅ COCKTAILFABRIKKEN

Vi har udvidet cocktailfabrikken og i den forbindelse har vi fået plads til, at kunne afholde fester i vores rustikke lagerbygning, hvor I kan leje lokalet til enhver festlig lejlighed.

Drømmer du om om, at jeres næste event skal møde det rå og industirelle, som kan forvandles til et unikt selskabslokale med en indbygget cocktailbar og et hyggeligt lounge område, så har vi det helt rigtige sted for jer. Du kan læse mere om vores lokale her.

Klik her for at se vores Cocktails n' Dining katalog