Cocktail opskrifter med Gin

Cocktail opskrifter med Gin | Nohrlund Spiritus

Vi giver dig her tre bud på de lækreste gin-cocktails, som du kan kaste dig over, når du er blevet træt af den velkendte gin & tonic.
august 20, 2019 by Nohrlund
Lækre velkomstdrinks

Den perfekte velkomstdrink

Velkomstdrinks er den perfekte start på en god aften, og en læskende velkomstdrink bliver hurtigt festens samlingspunkt allerede fra begyndelsen. VI giver her vores bud på den perfekte velkomstdrink. 
august 20, 2019 by Nohrlund
cocktails and dining

Cocktails til maden

Cocktails har lige så stille sneget sig fra baren og op på spisebordet og det er der flere gode grunde til.
august 20, 2019 by Nohrlund
Cocktails til dessert

Cocktails til desserten

Forkæl din søde tand og få løsnet lidt op med en dessert-inspirerede cocktail. For mange mennesker er desserten bare noget, der skal overstås inden kaffen kommer, men med en cocktail er der mulighed for at gøre desserten til noget helt særligt. 

august 20, 2019 by Nohrlund
Espresso Cocktail

After-dinner cocktails

Et godt måltid er ligesom en god fortælling, det kræver en ordentlig afslutning. Det er derfor vigtigt, at have den rigtige after dinner cocktail til at slutte af på. Men hvad er en god after-dinner cocktail egentlig?
august 08, 2019 by Nohrlund
Økologisk Spiritus | Nohrlund Gin

Cocktail Guide

Cocktails er meget mere end bare Piña Coladas med paraply pynt, og mange har fået øjnene op for de smagsmæssige muligheder, som cocktailverdenen byder på. Lær at lave dine egne cocktails ud fra 4 grundpricipper. 
august 01, 2019 by Nohrlund
Snapsecocktail - snaps bornholm

Cocktailopskrifter til påskefrokosten

Påsken er en højtid med mange traditioner. Vigtigst af dem alle er dog påskefrokosten, som samler venner og familie om bordet og byder på hygge, dejlig mad og kolde cocktails. Vi giver dig her 3 nemme bud på at pifte dine påskecocktails op.

april 11, 2019 by Nohrlund
Cocktails til julefrokosten

Cocktails til julefrokosten

Vi har set frem til juletiden, hvor vi, traditionen tro, gerne vil gøre det nemt for jer til årets julefrokost. Så uanset om I bliver 10, 100 eller 1000, har vi en cocktail-løsning, der passer til jer og jeres budget... 
oktober 17, 2018 by Nohrlund
lækre velkomstdrinks med hyldeblomst og gin

Velkomstdrink med bobler

Velkomstdrinks er den perfekte start på en god aften, og en læskende velkomstdrink bliver hurtigt festens samlingspunkt allerede fra begyndelsen...

september 19, 2018 by Nohrlund
Frozen cocktail - Nohrlund

Frozen cocktail - afprøv dette simple serveringstip

Skal du servere cocktails i weekenden og mangler du lidt inspiration til anretningen? Så kan du passende afprøve dette simple serveringstip...

september 05, 2018 by Nohrlund