Den perfekte velkomstdrink
Festlige arrangementer går ofte hånd i hånd med gode velkomstdrinks. Det kan være alt fra nytårsaften, sommerfester, til runde fødselsdage og bryllupper. Velkomstdrinks er den perfekte start på en god aften, og en læskende velkomstdrink bliver hurtigt festens samlingspunkt allerede fra begyndelsen.
Hvordan serverer man den perfekte velkomstdrink
Velkomstdrinks kan serveres i champagneglas, i bowle eller noget helt tredje. En lækker velkomstdrink er med til at skærpe gæsternes appetit, og fungerer som underholdning i ventetiden, indtil alle gæster er ankommet. En velkomstdrink skal omfavne et stort publikum, og det kan være udfordrende at finde en drink, der falder i alles smag. En klassisk velkomstdrink skal være nem, og hurtigt at servere, så du som vært kan værne om dine gæster og sørger for, at de føler sig godt tilpasse. I høj grad handler det også om for dig, som vært, at disponere din tid og være forberedt på forsinkede gæster.
Den perfekte velkomstdrink er læskende, kræver ikke den store forberedelsestid og omfavner som sagt et stort publikum. Timing er en alt afgørende faktor, når du serverer en velkomstdrink. En god velkomstdrink skal kunne serveres uanset gæsternes ankomsttidspunkt og det faktum, at gæster ikke altid kommer til tiden, kan godt være en udfordring. En klassisk velkomstdrink består ofte af hyldeblomst, en let hvidvin og/eller bobler. En velkomstdrink kan dog også sagtens have rod i de lidt stærkere sager, såsom vodka eller gin - de kan naturligvis også være uden alkohol. Fælles for dem alle er, at de ser indbydende ud, er læskende, og at de bliver brugt til at byde gæsterne velkommen.
Vores svar på ” Den perfekte velkomstdrink”
Den Hvide | Nohrlund cocktail - Gin, Hyldeblomst og Ingefær.
Vores hvide cocktail fungerer som den perfekte velkomstdrink, da den er frisk, læskende og kan servers nemt og hurtigt. Ingefær og hyldeblomst er to kontraster, der mødes i denne læskende gin-baseret cocktail. Den kraftige smag fra den insisterende ingefær opvejes af den danske sommers aromatiske hyldeblomst. I samspil med ginnens intense og krydret enebær og noter af citrus skabes en dejlig balance mellem det kraftige og det søde. Vi har gjort os umage og lavet alt håndværket på forhånd, så du kun skal fokusere på at værne om dine gæster. Med sin friske og læskende smag omfavner Den Hvide Nohrlund et bredt publikum, og den kan som velkomstdrink serveres på flere forskellige måder. Se nedenstående serveringsforslag.
Serveringsforslag
I champagneglasset - Den klassiske og elegante løsning.
Den Hvide Nohrlund kan med fordel toppes med en lækker mousserende vin, da kulsyren fra vinen fungerer som et friskt pust til den læskende cocktail.
Fremgangsmåden: Fyld champagneglasset 2/3 op med Den Hvide Nohrlund og tilsæt derefter 1/3 mousserende vin efter eget valg. Du kan med fordel vælge en fyldig og frugtholdig mousserende vin, da den vil indgå i et naturligt sammenspil med ingredienserne i cocktailen.
I Bowlen - Den moderne løsning
Ønsker du en lidt mere moderne og uformel velkomstdrink, så kan du med fordel hælde Den Hvide Nohrlund op i en bowle og tilsætte is samt skiveskåret ingefær og citron. Denne løsning er nem og sikre samtidig, at uanset hvornår dine gæster ankommer, så fremstår du velforberedt.
I cocktailglasset - Den festlige løsning
Ved at servere din velkomstdrink i et cocktailglas, så er du et skridt tættere på den fulde cocktailoplevelse. Du kan med fordel garnerer din cocktail med skriveskåret ingefær, så den fremstår komplet og festlig.
Fremgangsmåden: Fyld cocktailglasset op med is, og tilsæt derefter den Hvide Nohrlund. Afslutningsvis garneres cocktailen med skiveskåret ingefær, der placeres ved siden af sugerøret. På den måde aktiverer du både smags-og lugtesans.
Direkte fra flasken - Den enkle og hurtige løsning.
Den Hvide Nohrlund, kan nydes direkte fra flasken såfremt den er afkølet. Du skal blot omryste cocktailen og tilsætte et sugerør efter behov.