Vi har forsøgt at svare på de mest gængse spørgsmål, så du ikke behøver at være i tvivl om det mindste.

Hvis der er noget du synes vi mangler at svare på, så send os en mail eller ring til os på tlf.: 29 23 06 29. 

Holdbarhed:

Hvor lang tid kan en Nohrlund cocktail holde sig? 

Alle vores cocktails har minimum 12 måneders holdbarhed fra produktionsdatoen. Vi producerer løbende i løbet af året, så alle vores cocktails er så friske som muligt, når vi sender dem afsted.  

Hvad er det hvide grums i bunden af Den Røde Nohrlund? 

Den Røde Nohrlund er blandt andet lavet på rabarber, som har et rigt indhold af oxalsyre. Oxalsyre binder til kalk, som findes i det postevand vi bruger i produktionen af alle vores cocktails. Det hvide bundfald er derfor blot kalk og oxalsyre, som binder sig til hinanden. Ryst derfor blot cocktailen inden den skal serveres. 

Skal en Nohrlund opbevares på køl?

Nej, det behøves den faktisk ikke. Alle vores cocktails er meget skånsomt pasteuriseret, og behøves derfor ikke at opbevares på køl. Vi anbefaler dog, at holde dem fra direkte sollys, da det kan skade farven og ændre på smagen. 

Fragt og retur:

Hvad koster fragten på nohrlund.dk?

Hvis du bestiller for mere end 549 kr. er fragten på nohrlund.dk altid gratis, såfremt du vælger at få leveret til en af de mange hundrede pakkeshops, der findes. 

Ved store ordre kan pakkerne blive meget tunge, og derfor deler vi dem op i to eller flere pakke. Du får naturligvis automatisk besked herom, såfremt vi har delt din ordre op. 

Kan man kun få fragtet med Bring?

Ja, vi har valgt Bring som vores samarbejdspartner når det kommer til fragt, fordi vi har oplevet de allerbedste resultater med dem.

  Hvornår kan jeg forvente at modtage min pakke?

  Vi pakker og sender i langt de fleste tilfælde inden for 24 timer i hverdage. 
  Ved bestilling inden kl. 12:00 onsdag, leverer Bring inden weekenden.

  Hvad gør jeg hvis ikke jeg er hjemme på leveringstidspunktet?

  Hvis ikke du er hjemme når Bring forsøger at aflevere din bestilling, får du en sms/mail fra dem, om at de har forsøgt at levere din pakke, og at du kan afhente den i en pakkeshop nær dig. Du vil få besked igennem hele forløbet, fra vi har modtaget din ordre, til den er leveret hos dig.

  SIKKERHED:

  Er det sikkert at handle hos os?

  Bestemt! nohrlund.dk krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen.
   

  Gemmer I mine kort oplysninger?

  Nej, det er slet ikke en mulighed for os at hverken gemme dem eller se dem. De bliver håndteret af bankerne, så vi er sikre på at dine informationer forbliver dine informationer.