Nohrlund Cocktails - cocktailsmaging på nordens første cocktailfabrik

For snart 2,5 år siden så den aller første Nohrlund cocktail dagens lys og siden da, er det gået rigtig stærkt. Et utal af mennesker har været involveret og vi er utrolig taknemmelige over al den hjælp vi har fået på rejsen.

Leverandører, samarbejdspartnere, kunder, venner, familie og kollegaer - Verdens største TAK! Vi føler os enormt privilegeret og stolte over, at kunne fortælle, at vi udvider og åbner vores helt egen cocktailfabrik om præcis én måned. 

Hvad er en cocktailfabrik?

En cocktailfabrik er et helt særligt sted, hvor der findes masser af friske råvarer og gode spiritusser fra hele verden. Det er et sted, hvor gammelt håndværk kombineres med ny teknologi og hvor der bliver blandet, presset, lavet udtræk, smagt til, kogt og produceret cocktails i stor skala. En rigtig cocktailfabrik har sit helt eget cocktail lab, hvor der testes forskellige smage og kombinationer for at udvikle nye og smagfulde cocktails.

Hvad betyder det at åbne en cocktailfabrik?

De første to år hvor Nohrlund var at finde til diverse koncerter og events, som fx Distortion, Northside og Grøn koncert, og samtidigt leverede cocktails til hoteller, restauranter og caféer i Danmark, fandt vi ud af, hvor sårbart og omkostningsfuldt det er at have lager, produktion og kontor på forskellige lokationer.

Kommunikationen mellem mange mennesker i et hektisk miljø, hvor tusindvis af festglade mennesker vil have kolde cocktails, kan være en kæmpe udfordring. For hvordan ved man, hvor tørstige folk er? Hvor mange 6-packs og sugerør man får brug for og hvor meget garnish der skal købes ind?

Det kan være et vanskeligt regnestykke, som afhænger af alt fra gæsteantal og udvalg til vejr og humør. Men efterspørgslen var stor og når vi fx var på festival i Aarhus manglede der 6-packs, som skulle hentes på lageret i Køge. Når vi var på Fyn løb vi tør for is, som skulle hentes i Lynge. Og i Næstved var der udsolgt af Den Røde med vodka, jordbær og rabarber, som skulle fragtes fra produktionen i Horsens. Kort sagt: hver gang der manglede noget, var det aldrig i nærheden.

 

Hvor ligger Nordens første cocktailfabrik?

Al spildtiden og de mange komplikationer blev frontløber til drømmen om et sted, hvor hele værdikæden kunne samles under ét og samme tag. Fra at have produktion i Horsens, tapperi i Ribe, lager i Køge og kontor på Østerbro i København, kan vi nu offentliggøre åbningen af Nordens første økologiske cocktailfabrik. Og vi glæder os helt vildt!

Kontoret er sat i stand, lageret er fyldt op og de nye produktionsmaskiner er på vej fra Italien, så vi kan være endnu bedre forberedt til sommerens mange koncerter og events og imødekomme en trend, hvor økologi, kvalitet og cocktails bliver mere og mere anerkendt og efterspurgt.

Vi fejre det hele med åbent hus og iskolde cocktails torsdag d. 15. juni fra kl. 14:00-20:00 på vores nye adresse: Jernholmen 47, 2650 Hvidovre og håber, at I vil være med til at fejre denne store dag med os!