Nohrlund Cocktails: Den organge - Gin, gulerod, æblemost og vanilje

For præcis ét år og 6 dage siden, serverede vi for første gang, Den Orange Nohrlund cocktail med gin, gulerod, æblemost og vanilje. En cocktail vi har udviklet i samarbejde med muskelsvindfonden specielt til Grøn Koncert og som vi er meget stolte af.

Ligesom alle vores andre cocktails er Den Orange Nohrlund 100% økologisk, men dét der adskiller denne cocktail fra de andre, er historien bag.

Grimme æbler og taber-gulerødder blev til prisvindende cocktail

Hos Nohrlund går vi meget op i, at vælge de rigtige råvarer til vores cocktails, men til Den Orange Nohrlund er historien en lidt anden. Til denne cocktail valgte vi nemlig, at bruge nedfaldsæbler og skæve gulerødder, som ikke kan sælges i butikkerne, fordi de enten er skæve eller plettede. Altså råvarer og ressourcer, der normalt betrages som 2. sortering og hurtigt bliver valgt fra af overfladiske årsager og ikke får en chance. En situation mange af dem med muskelsvind kan relatere til og som vi er meget stolte af, at sætte fokus på.

Sidste år modtog vi tilmed en sølvmedalje ved World Spirit Competition i San Fransisco. En anderkendt konkurrence, der blev grundlagt i år 2000, og som vurderer hundredvis af deltagere årligt med smagsprøver, der involverer paneler med ekspertdommere, der hvert år vælges fra spiritusindustrien, herunder verdensberømte mixologer, spirituskøber og medier fra hele USA.

Så selvom Den Orange Nohrlund er lavet på plettede æbler og skæve guelrødder, har den alligevel formået at få en fast plads i vores sortiment og vinde sølv ved de internationale mesterskaber - dét kalder vi plads til forskelle!