Cocktail ispind - Nohrlund cocktails

Sommervarmen kalder på is. Astronaut, Filur, Champagnebrus, you name it. Alle kender den traditionelle sodavandsis, men hvorfor ikke give den et ekstra tvist og pifte den op med en Nohrlund, så den kan serveres som en iskold cocktail?

Nohrlund ispinde

Vores guide til cocktails på pind

Det bliver ikke ret meget lettere at score billige point til havefesten. Alt du skal bruge er en isform, friske råvarer til pynt og en af vores cocktails. Og alt efter, om du er i humør til det søde, det friske eller det syrlige, er det blot at vælge en af vores smagsvarianterne, og så er du godt i gang.

Den søde: Vodka, Jordbær & Rabarber
Den friske: Gin, Ingefær & Hyldeblomst
Den syrlige: Rom, Hyben & Havtorn
Den læskende: Gin, Gulerod, Æblemost & Vanilje

 

Nohrlund ispinde

Sådan gør du:

  • Hæld Nohrlund cocktailen op i dine valgte isforme (Kan købes i både IKEA, Søstrene Grene og diverse supermarkeder)
  • Pynt af med frisk garnish efter ønske. Fx jordbær, hyldeblomst eller rosmarin afhængig af hvilken Nohrlund variant du vælger at bruge
  • Sæt ispinde i eller låg på og lad dem blive i fryseren natten over 

OBS! Hvis du vil bruge træpinde, skal isen sættes i fryseren før, at pindene puttes i, så massen bliver en anelse fast. Og så skal du huske at dække isene til, så alkoholen ikke fordamper. 

 

Nohrlund ispinde 

Ispind i gourmetforklædning

Dagen efter, når isene tages ud af fryseren, kan de med fordel skylles under varmt vand, så de løsner sig og let kan frigøres fra formen.

Isene kan anrettes og serveres på et utal af måder og det er kun fantasien, der sætter grænser. Til den festlige sommeraften forslår vi, at anrette et miks af forskelligfarvet ispindene i vinglas – én ispind pr. glas, hvorefter det overskydende Nohrlund med fordel kan hældes op i glasset, og vupti! Så er der serveret.

Nohrlund ispinde