DEN FULDE BARLØSNING

Drømmer du om en fuld barløsning til din næste fest?
Vi har alt fra elegante til rustikke barer. Barerne kan kombineres i et utal af former, farver og størrelser alt efter jeres behov. Har du en drøm om en rund bar, så kan det sagtens lade sig gøre! For at høre mere om pladskrav, variationer og muligheder med den elegante bar så kontakt os 
her.

BAREN MED HØFLIG SELVBETJENING

Nohrlund økologiske cocktails er færdigblandede, så ønsker i selv at stå for serveringen, kan i bestille større mængder af vores cocktails til jeres næste fest. Vi har alt fra 180 ml flasker til 12 liters fustager med tap-selv hane.

For priser og varianter se vores webshop.
Kontakt os endelig for vejledning ift. mængde, valg af varianter eller råd om den rette pynt til din næste fest. Kontakt os her.

DEN RULLENDE VETERAN BAR

Cocktailtrucken emmer af festivalstemning og kan nemt komme rundt i det danske land. Så drømmer du om at få serveret cocktails fra en amerikansk RV, så er vi klar!

Sommerfest, festival, koncert, firmafest? Cocktailtrucken er den optimale løsning hvis dine gæster skal imponeres. Lyder det interessant, kontakt os her.

Læs mere om Cocktailtrucken her.

DEN SJOVE OG SOCIALE BAR

Vil du udfordre den traditionelle cocktailbar og gøre alle dine gæster til bartender for en aften? Så er cocktailvæggen med sine tap-haner en oplagt barløsning, hvor man på en sjov og anderledesmåde kan engagere sine gæster. Psst... udover at aktivere sine gæster, så fjerner cocktailvæggen samtidig køen i baren. 100+ gæster. For at høre mere om pladskrav, varianter og muligheder med cocktailvæggen så kontakt os her.