CocktailvæggenVil du udfordre den traditionelle cocktailbar og gøre alle dine gæster til bartender for en aften? Så er cocktailvæggen med sine tap-haner en oplagt barløsning, hvor man på en sjov og anderledes måde kan engagere sine gæster.

Psst… udover at aktivere dine gæster, så fjerner cocktailvæggen samtidig køen i baren!

Hvad er en cocktailvæg?

Cocktailvæggen er en mobil træ-væg med taphaner. Tap-hanerne fungerer præcis som man kender det fra et fadølsanlæg, nu bare med læskende cocktails. Cocktailvæggen giver gæsterne plads til at eksperimentere og til frit at vælge mellem de forskellige cocktails, mængden af is og frisk garnish samtidigt med, at den samler gæsterne og giver arrangementet et oplagt samtaleemne.

Men bare rolig! Selvom dine gæster selv skal stå for serveringen, så sender vi som minimum én facilitator med, til at fortælle om smagsvarianterne og guide i brugen af væggen. Facilitatoren sørger også for at i ikke løber tør for cocktails. Så alt du skal gøre, er at skænke en cocktail og nyde festen. Cocktailvæggen anbefales til 100+ personer.

Hvordan virker den?

Vi tager os af alt det praktiske med opsætning før eventstart, opfyldning af glas, is, cocktails og garnish under eventet. Når festen er slut står vi for nedpakning af cocktailvæggen og rydder op efter os.

Så alt I skal have styr på er hvordan væggen virker:

  1. Ta' et glas
  2. Fyld det med knust is
  3. Find din foretrukne cocktail og skænk den i glasset
  4. Pynt din cocktail med tilhørende garnish og sugerør
  5. Nyd den i godt selskab og gentag til hanerne er tomme

Hvor meget fylder cocktailvæggen?

Cocktailvæggen er bygget op af moduler, hvilket gør, at vi kan tilbyde forskellige størrelser alt efter plads, behov og ønsket antal cocktailvarianter. Vores mest sælgende kombination er to moduler med to cocktailhaner, men booker du alle fem moduler, så har væggen i alt seks cocktailhaner.

Standard størrelse på modul:     L: 1,3 m – H: 2,35

Lyder cocktailvæggen som noget for dig og dit næste event? Så kontakt os her for et uforpligtende tilbud. 

Væggens fordele:
  • ALLE BLIVER BARTENDERE FOR EN AFTEN
  • INGEN VENTETID I BAREN
  • ALTERNATIV COCKTAILBAR
  • 100% ØKOLOGISK OG ENSARTET SMAG
  • KAN SERVICERE ALT LIGE FRA 100-1500 MENNESKER

 

Cocktailvæggen - DIY cocktails