Cocktailvæggen

Hvorfor en cocktailvæg? 

For os var det simpelt; vi ville bygge en mobilbar, hvor ingen skulle stå i kø og alle skulle kunne være bartender for en aften. En alternativ og anderledes bar, som skulle udfordre den traditonelle cocktailbar og den klassiske måde at servere en cocktail på, men samtidigt skabe noget nyt, hvor alle gæsterne selv kunne få lov til at eksperimentere - Resultatet blev cocktailvæggen!

 

Hvad er en cocktailvæg?

Vores cocktailvæg fungerer som 'Den Ubemandede Bar' og består af op til 4 forskellige moduler, der på hver sin måde, er med til at engagere gæsterne på en sjov og anderledes måde, når de selv får lov til at være med til at skænke og pynte deres cocktail. 

Den Ubemandede Bar giver gæsterne plads til at eksperimentere og til frit at vælge mellem forskellige cocktails, mængden af is og frisk garnish samtidigt med, at den samler gæsterne og giver arrangementet et oplagt samtaleemne. 

 

Hvordan virker den?

Hvert modul på cocktailvæggen har sin egen funktion og alt efter hvor meget plads der er til rådighed, og hvor mange cocktailvarianter der ønskes, sættes der 2-4 moduler op. 

Det første modul: Oplevelsen starter med, at man tager et glas fra en af kasserne på væggen og fylder det med knust is.  

Det andet, tredje og fjerde modul: Næste step er at udvælge den cocktail man ønsker. På de moduler med cocktailhaner hænger der en lille ramme med billede og forklaring af den cocktail der kommer ud af hanen, præcis som man kender det fra et fadølsanlæg, nu bare med økologiske cocktails. Modulerne tilbyder også tilhørende garnish og sugerør, så det er muligt at pynte sin cocktail, som billedet viser og som vi fx gør til forskellige events, koncerter og festivaller.


Sådan gør man:

 • Ta' et glas
 • Fyld det med is
 • Gå på opdagelse og find din foretrukne cocktail
 • Skænk din cocktail fra den ønskede hane
 • Pynt din cocktail med tilhørende garnish og sugerør
 • Nyd den i godt selskab og gentag til hanerne er tomme
 •  

  Hvor meget fylder cocktailvæggen?

  Cocktailvæggen er bygget op af forskellige moduler, hvilket gør, at vi kan tilbyde forskellige størrelser alt efter plads og behov.

  Det første modul med is og glas er påkrævet, men derudover kan man frit vælge om man ønsker ét, to eller tre moduler. Der er dog kun én hane pr. modul og hvert modul indeholder altså kun én slags cocktail. 

  Cocktailvæg med 2 moduler og 1 cocktailvariant:         L: 4 m - H: 2,8 m
  Cocktailvæg med 3 moduler og 2 cocktailvarianter:    L: 6 m - H: 2,8 m
  Cocktailvæg med 4 moduler og 3 cocktailvarianter:    L: 8 m - H: 2,8 m

   

  Lyder cocktailvæggen som noget for dig og kunne du forestille dig Den Ubemandede Bar til næste event? Så ring eller skriv til os i dag og få et uforpligtende tilbud.

  Mail: info@nohrlund.com - Tlf.: 23957603
  Du kan også downloade vores præsentation af cocktailvæggen her.

   

  Væggens fordele:
  • ALLE BLIVER BARTENDERE FOR EN AFTEN
  • INGEN VENTETID I BAREN
  • ALTERNATIV COCKTAILBAR
  • 100% ØKOLOGISK OG ENSARTET SMAG
  • KAN SERVICERE ALT LIGEFRA 100-1500 MENNESKER

   

  Cocktailvæggen - DIY cocktails