Nohrlund og Snaps Bornholm i samarbejde om originale cocktails

Nohrlund går nu sammen med fremadstormende Snaps Bornholm i en fælles satsning på at introducere danskerne for cocktails med Snaps Bornholm-varianterne som bund.

Trenden, både internationalt og i Danmark, er at ikke mindst unge foretrækker spiritus fremfor eksempelvis øl. Ifølge Danmarks Statistik er ølsalget i Danmark gennem de sidste 50 år faldet med 30%, mens salget af spiritus er steget med 30%. Og derfor ligger udviklingen af flere nye, drikkeklare cocktails på flaske lige for.

Snapsecocktail

Snaps Bornholm og Nohrlund lancerer i første omgang mandag d. 11. december en økologisk, færdigblandet cocktail med Snaps Bornholm's No. 6, rosmarin, bøgerøg, lakrids og vanilje. 

Bøgerøg både smager og lugter af varme, og giver en ekstra dimension til den ellers meget velbalanceret cocktail, hvor den let syrlige snaps spiller en dominerende rolle, og hvor kontrasten imellem de søde blåbær og den krydderede rosmarin skaber liv og lethed. Den er lanceret op til jul, fordi den er med en smag af efterår og vinter. Alkoholprocenten er på 8,5%.  

Produkterne fra Nohrlund og Snaps Bornholm fremstilles begge af nordiske økologiske ingredienser med unikke smagsegenskaber. Begge firmaer er opstået på baggrund af det store boom i det nordiske køkken, der for alvor har placeret Danmark på det kulinariske verdenskort.

Vi har i Nohrlund stor kærlighed til ægte råvarer. Sælger vi eksempelvis cocktails med jordbær, er det naturligvis lavet på ægte jordbær og uden e-numre. Samme filosofi ser vi hos Snaps Bornholm, der jo i forvejen har eksperimenteret med at lave spændende cocktails med deres snapse-varianter. Det synes vi er meget interessant.

Snaps Bornholm har netop fejret et års fødselsdag. Firmaet er stiftet af Simon Lorentzo Jensen, John Oxlade og Jesper Kleine Rasmussen. De nye snapsevarianter produceres på de Bornholmske Spritfabrikker i Nexø. Firmaet har i dag otte smagsvarianter i det faste sortiment samt speciel editions bl.a. årets julevariant med valnød

 

Den nye snapsecocktail lavet i et begrænset antal og kan fra mandag d. 11. december købes i udvalgte forretninger, på udvalgte hoteller, cafeer og restauranter samt bestilles online på vores webshop og på www.snapsbornholm.com