Velkomstdrink til nytår

Velkomstdrinks er den perfekte start på en god nytårsaften, og en læskende velkomstdrink bliver hurtigt festens samlingspunkt allerede fra begyndelsen.

Velkomstdrinks kan serveres i champagneglas, i bowle eller noget helt tredje. En lækker velkomstdrink er med til at skærpe gæsternes appetit, og fungerer som underholdning i ventetiden, indtil alle gæster er ankommet. En velkomstdrink skal omfavne et stort publikum, og det kan være udfordrende at finde en drink, der falder i alles smag. En klassisk velkomstdrink skal være nem og hurtigt at servere, så du, som vært, kan værne om dine gæster og sørger for, at de føler sig godt tilpas.

 

4 gode grunde til hvorfor du skal byde dine gæster på en velkomstdrink

Den perfekte velkomstdrink er læskende, kræver ikke den store forberedelsestid og omfavner som sagt et stort publikum. Timing er en altafgørende faktor, når du serverer en velkomstdrink. En god velkomstdrink skal kunne serveres uanset gæsternes ankomsttidspunkt og det faktum, at gæster ikke altid kommer til tiden, kan godt være en udfordring. En klassisk velkomstdrink består ofte af hyldeblomst, en let hvidvin og/eller bobler. En velkomstdrink kan dog også sagtens have rod i de lidt stærkere sager, såsom vodka eller gin - de kan naturligvis også være uden alkohol. Fælles for dem alle er dog, at de ser indbydende ud og at de bliver brugt til at byde gæsterne velkommen.

 

Vores svar på ”Den perfekte velkomstdrink"

Den Hvide - Gin, Hyldeblomst & Ingefær. 

Vores hvide cocktail fungerer som den perfekte velkomstdrink, da den er frisk, læskende og kan servers nemt og hurtigt. Ingefær og hyldeblomst er to kontraster, der mødes i en læskende gin-baseret cocktail. Den kraftige smag fra den insisterende ingefær opvejes af den danske sommers aromatiske hyldeblomst. I samspil med ginnens intense og krydret enebær og noter af citrus skabes en dejlig balance mellem det kraftige og det søde.

Vi har gjort os umage og lavet alt håndværket på forhånd, så du kun skal fokusere på at værne om dine gæster. Med sin friske og læskende smag omfavner Den Hvide Nohrlund et bredt publikum, og den kan som velkomstdrink serveres på flere forskellige måder.

Serveringsforslag:

I champagneglasset - Den elegante løsning

Den Hvide Nohrlund kan med fordel toppes med en lækker mousserende vin, da kulsyren fra vinen virker som et friskt pust til den læskende cocktail.
Fyld champagneglasset 2/3 op med Den Hvide Nohrlund og tilsæt derefter 1/3 mousserende vin efter eget valg. Du kan med fordel vælge en fyldig og frugtindholdig mousserende vin, da den vil indgå i et naturligt sammenspil med ingredienserne i cocktailen.

 

I Bowlen - Den moderne løsning

Ønsker du en lidt mere moderne og uformel velkomstdrink, så kan du med fordel hælde Den Hvide Nohrlund op i en bowle og tilsætte is samt skiveskåret ingefær og citron. Denne løsning er nem og sikre samtidig, at uanset hvornår dine gæster ankommer, så fremstår du velforberedt.

Velkomstdrink

 

I cocktailglasset - Den klassiske løsning

Ved at servere din velkomstdrink i et cocktailglas med is, er du et skridt tættere på den fulde cocktailoplevelse. Du kan med fordel pynte din cocktail med en skrive ingefær, en kvist mynte eller lidt bailikum, så den fremstår komplet og festlig.

 

Direkte fra flasken - Den enkle og hurtige løsning  

Den Hvide Nohrlund kan nydes direkte fra flasken, såfremt den er iskold.
Omryst blot cocktailen og tilsætte et sugerør og evt. en kvist mynte.

Den Hvide
 


Føler du dig inspireret?
Bestil Den Hvide Nohrlund her, så du kan forkæle dine nytårsgæster.

Skål og rigtig GODT NYTÅR!

 

Kommentar

Mikael Ravnkilde Møller

Sagde:

Hej Nøhrlund
Nærmeste lev. I forhold til Bagsværd eller Gentofte – bare 2×6 stk
Nytårshilsner
Mikael

Skriv en kommentar