Slip for ventetid i baren og lad os stå for hele barløsningen til jeres næste fest! Vi sørger for bar, bartender, glas, garnish og masser af økologiske cocktails.

Pris pr. kuvert: fra 195 kr. + moms.

Cocktails til firmafest

Et godt alternativ til øl, cider og vin

Vi bestræber os altid på at levere ensartede cocktails af højeste kvalitet. Let, hurtigt og effektivt, uden at gå på kompromis med den unikke cocktailoplevelse. Vores sortiment består i dag af seks forskellige cocktails, som på hver sin smagsmæssige måde er enestående og specielle. Ens for dem alle er dog, at de indeholder 8,5% alkohol og at alle ingredienserne er 100% økologiske.

 

DET PRAKTISKE

Vi kommer med alt, hvad der skal bruges og sørger for, at I ikke skal tænke på andet end at nyde jeres aften og have det hyggeligt med jeres kollegaer. 

Vi stiller op inden festen starter og åbner baren, når I ønsker det. Skulle programmet eller planerne for aftenen ændre sig, så ændre vi naturligvis også åbningstidspunktet af baren. Når baren åbner, serverer vi en række forskellige cocktails, så der findes lidt for en hver smag. Til slut pakker vi det hele sammen og rydder op efter os, så alt er overstået på selve aftenen.  

Download vores præsentation her.

Nohrlund havde hele tiden masser cocktails klar i baren, hvilket gjorde, at vi ikke på ét eneste tidspunkt stod i kø. Det var fantastisk, at vi bare kunne nyde aftenen og kun skulle koncentrere os om at danse og nyde de velsmagende cocktails.

RING ELLER SKRIV til os på info@nohrlund.com eller tlf.: 23 95 76 03
Eller book et uforpligtende møde her.

 

 

 

 

Klik her for at se vores udvalg af cocktails.