Cocktails til firmafest

Slip for ventetid i baren og lad os stå for hele barløsningen til jeres næste fest! Vi sørger for bar, bartender, glas, garnish og masser af økologiske cocktails.

 

Et godt alternativ til øl, cider og vin

Vi bestræber os altid på at levere ensartede cocktails af højeste kvalitet. Let, hurtigt og effektivt, uden at gå på kompromis med den unikke cocktailoplevelse. Vores sortiment består i dag af seks forskellige cocktails, som på hver sin smagsmæssige måde er enestående og specielle. Ens for dem alle er dog, at de indeholder 8,5% alkohol og at alle ingredienserne er 100% økologiske.

Lad os gøre det nemt for jer

Uanset om I bliver 10, 100 eller 1000 personer til jeres firmafest, så har vi konceptet, der sikrer at drikkevarerne bliver en succes. Efter have afholdt utallige events og serveret cocktails på landets største festivaller har vi lært en masse, og uanset om I skal holde sommerfest, julefrokost, reception eller noget fjerde, så har vi en løsning der passer til jeres behov. 

Det praktiske 

Vi kommer med alt, hvad der skal bruges og sørger for, at I ikke skal tænke på andet end at nyde jeres aften og have det hyggeligt med jeres kollegaer. 

Vi stiller op inden festen starter og åbner baren, når I ønsker det. Skulle programmet eller planerne for aftenen ændre sig, så ændre vi naturligvis også åbningstidspunktet af baren. Når baren åbner, serverer vi en række forskellige cocktails, så der findes lidt for en hver smag. Til slut pakker vi det hele sammen og rydder op efter os, så alt er overstået på selve aftenen.  

Download vores præsentation her.

Nohrlund havde hele tiden masser cocktails klar i baren, hvilket gjorde, at vi ikke på ét eneste tidspunkt stod i kø. Det var fantastisk, at vi bare kunne nyde aftenen og kun skulle koncentrere os om at danse og drikke cocktails.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud ved at klikke her.