Cocktails til julefrokost

Lad os gøre det nemt for jer

Uanset om I bliver 10, 100 eller 1000 personer til jeres julefrokost, så har vi konceptet, der sikrer at drikkevarerne bliver en succes til årets hyggeligste fest.

Vores cocktails sikrer en kvalitetsoplevelse helt i top. Opskrifterne er originale og inspireret fra det nordiske køkken – 100% økologisk og helt uden tilsætningsstoffer – og serveringsmulighederne er æstetiske og indbydende.

Alt er forberedt hjemmefra, så det eneste I skal koncentrere jer om, er at nyde jeres julefrokost.

Et godt alternativ til øl, cider og vin

Vi bestræber os altid på at levere ensartede cocktails af højeste kvalitet. Let, hurtigt og effektivt, uden at gå på kompromis med den unikke cocktailoplevelse. Vores sortiment består i dag af seks forskellige cocktails, som på hver sin smagsmæssige måde er enestående og specielle. Ens for dem alle er dog, at de indeholder 8,5% alkohol og at alle ingredienserne er 100% økologiske.

Det praktiske 

Vi kommer med alt, hvad der skal bruges og sørger for, at I ikke skal tænke på andet end at nyde jeres julefrokost. 

Vi stiller op inden festen starter og åbner baren, når I ønsker det. Skulle programmet eller planerne for aftenen ændre sig, så ændre vi naturligvis også åbningstidspunktet af baren. Når baren åbner, serverer vi en række forskellige cocktails, så der findes lidt for en hver smag. Til slut pakker vi det hele sammen og rydder op efter os, så alt er overstået på selve aftenen.  

Download vores præsentation her.

 

Cocktails til julefrokosten

I skal have lige præcis det I har brug for

Det første I skal tage stilling til er, hvor mange I er og hvilken type barløsning I har brug for:

  • Foretrækker I at modtage et julefrokost-kit, med vores færdiglavede cocktails på flaske, så I selv kan hælde dem over is og servere med det medfølgende pynt?
  • Eller ønsker I et fuldt bar set-up med alt hvad der skal bruges (bartendere, bar, glas, isterninger, sugerør, pynt mv.

Uanset hvad I foretrækker, har vi forberedt alt hjemmefra, så vi kan servere cocktails hurtigere end normalt. Det gør, at uanset hvor mange mennesker I bliver, garanterer vi, at der aldrig bliver ventetid i baren. 

Nohrlund havde hele tiden masser cocktails klar i baren, hvilket gjorde, at vi ikke på ét eneste tidspunkt stod i kø. Det var fantastisk, at vi bare kunne nyde aftenen og kun skulle koncentrere os om at danse og drikke cocktails.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud ved at klikke her.

Cocktails til julefrokosten