Et mix af to forskellige bartendere giver unikke cocktails
Grundlæggerne Anders og Søren startede i sommeren 2014 og det stod hurtigt klart, at de kom med hver deres baggrund og erfaringer, men fælles var passionen for cocktails og viljen til at skabe en anderledes cocktailoplevelse. De ville få ord som; grundighed, højt tempo, kvalitet og stor volume til at passe sammen. 

Med Nohrlund har vi forsøgt at kombinere de to verdener uden at ga
̊ på kompromis. Vores største ønske er at kunne give alle gæster en rigtig god cocktailoplevelse, uanset om det skal gå stærkt eller ej, og uanset om der er en dygtig og erfaren bartender til stede.

Citat: "Drømmen var at skabe cocktails, der kunne nydes og serveres af alle"

Den korte historie om navnet Nohrlund
Nohrlund er navnet på det lille fynske sommerhus, hvor hele ideen og konceptet opstod. Det var her, at spørgsmål som “hvordan sikre vi, at alle cocktails smager ens?”, ”hvordan undgår vi spild?” og “kan vi mon finde en løsning, der sikre en ordentlig cocktailoplevelse, selvom der ikke er en bartender til stede?” blev stillet og bearbejdet.

Der blev diskuteret, testet og smagt til og efter 6 måneder med adskillige forsøg og mange timer i både baren og produktionen, mente de to bartendere at have fundet løsningen på de mange spørgsmål og lancerede de 3 første originale Nohrlund varianter.

Som en start blev råvarerne tilberedt i et lille industrikøkken i Horsens, hvor Anders og Søren blandt andet selv kogte safter og sirupper på friske bær. Men i juni 2017 rykkede Nohrlund lokaler. Læs mere om dette i Kapitel 2.