Cocktailfabrikken
Fra at kunne shake én cocktail ad gangen til at kunne åbne Nordens første cocktail fabrik med en cocktailshaker, der kan mixe 15.000 cocktails på én gang.

Nordens første cocktailfabrik åbnede i juni 2017 lige udenfor København. Her er hele værdikæden samlet under ét tag. Med åbningen af cocktailfabrikken har Nohrlund optimeret udnyttelsen af hvert enkelt bær ved at koldpresse dem. Håndværket og passionen for cocktailen er stadig i centrum, og kvalitetssikringen har aldrig været vigtigere.

Gammelt håndværk møder ny teknologi
En specialbygget cocktailshaker gør det muligt at mixe økologiske bær, sirupper og spiritus uden at gå på kompromis med ensartethed og kvalitet. Med passion og respekt for det gamle håndværk er det, med ny teknologi, blevet muligt at tappe over 1.700 cocktails i timen. Dette gør det nemmere at servicere store koncerter og festivaler med økologiske cocktails.

Når man er nænsom med råvarerne, kan alle de gode egenskaber tappes som smagfulde cocktails på flaske. Og det er lige præcis, hvad vi har gjort i Nohrlund. Faktisk så godt, at Nohrlund vandt dobbeltguld og sølv i kategorien pre-mixed cocktails i 2015 ved de anerkendte verdensmesterskaber San Francisco World Spirits Competition.

Cocktail Lab
Som en naturlig del af fabrikken findes der et Cocktail Lab. Her sættes ingen begrænsninger for innovation og eksperimentering med smagsnuancer, hvilket er med til at sikre den autentiske cocktailoplevelse.

Cocktail Lab har åbnet muligheden for at kombinere og teste smagsvarianter som aldrig før. Alle opskrifter og smagsvarianter bliver nøje smagt til og prøvet af, inden de produceres i stor skala og er klar til at blive serveret. Nohrlund har her udvidet sin originale cocktail serie med endnu tre cocktail varianter.