Nyfortolkning af klassiske cocktails
Den nyeste del af historien byder på en udvidelse af Nohrlunds sortiment, da alle håndværkere er fascineret af ikoniske klassikere, og det samme gør sig gældende i barverdenen. Det fascinerende ved berømte cocktails er, at alle har en forventning og en holdning til hvordan de skal smage og se ud. Ved at erkende, at der er ligeså mange variationer af de klassiske cocktails, som der er bartendere, har vi i Nohrlund taget udfordringen op med at genfortolke og skabe vores version af Bramble, Mojito og Passion Martini på flaske.

De tre cocktails har på hver sin smagsmæssige måde slået sig fast som publikumsfavorit på den klassiske cocktailscene, og for at leve op til de høje forventninger, samlede vi hos Nohrlund branchens skarpeste smagsløg fra store dele af Europa. De fik til opgave at genfortolke de tre klassiske cocktails. I samarbejde skulle bartenderne først og fremmest finde ud af hvad, der karakteriserer en klassiker og dernæst hvordan man skaber den rette balance i alle smagsnuancerne uden at gå kompromis med det traditionelle håndværk. Efter at have mixet, testet og tilsmagt hver enkelt variant ned til mindste detalje stod Nohrlund med et nyt stykke cocktailhistorie i hånden og SERVED by Nohrlund var skabt. 

SERVED by Nohrlund

Den klassiske serie er forbindelsen mellem fornyelse og tradition, og indkapsler nogle af de mest ikoniske cocktails på en måde, der kombinerer det simple ved en færdigblandet cocktail med smagen en cocktailkender værdsætter. SERVED by Nohrlund har gjort alt arbejdet og med udgangspunkt i særligt udvalgt premium spiritus, og de allerbedste økologiske ingredienser, så er alt der behøves blot at skrue låget af, hælde cocktailen over is og tilføje et stykke pynt.

SERVED by Nohrlund er samtidig blevet vores store introduktion til de danske supermarkeder, og har dermed bragt Nohrlund et skridt videre i missionen om at give alle en god cocktailoplevelse.