Nohrlund Økologisk Spiritus

Nohrlunds håndværk starter bag baren, og en cocktail bliver sjældent bedre end den spiritusbase, der bruges til at lave den. Igennem Nohrlunds historie har jagten på den perfekte cocktail spiritus altid været et omdrejningspunkt. Og efter flere års erfaring, for ikke at sige nørderi, har vi fået et stort indblik i hvilke egenskaber og smage, der særligt er essentielle i en god cocktail-spiritus. Vi har gennem årene samarbejdet med flere forskellige lokale, økologiske destillerer rundt omkring i verden, og har brugt lang tid på at finde det helt rigtige match.

Med fokus udelukkende på økologisk dyrkede og certificerede råvarer, tålmodighed og gammeldags håndværk, har vi i samarbejde med Franz, der driver det første traditionelle, 100% økologiske destilleri i Holland, udviklet Nohrlunds serie af særligt udvalgt økologisk spiritus. Fællesnævneren for samarbejdet er viden og mange års erfaring, da Franz gennem sit gammeldags håndværk mestre destilleringsprocessen og kombineret med vores viden fra barverdenen, har vi formået at skabe et produkt, der kan løfte baruniverset til nye højder.

Vi har igennem lang tid testet, tilsmagt og finpudset hver enkelt variant, og det er derfor ikke tilfældigt, at serien smager og ser ud som den gør. Oprindeligt blev serien nemlig testet, tilsmagt og udviklet til Nohrlunds færdigblandede cocktails, men grundet den store efterspørgsel og de mange henvendelser på den særlige cocktailspiritus har vi valgt at tappe vores økologiske premium spiritus på flasker.

Nohrlund økologisk spiritusCocktailshoppen 
Sortimentet består idag af seks forskellige varianter, som på hver sin smagsmæssige måde er enestående og specielle. Ens for dem alle er dog, at alle ingredienserne, inklusiv spiritussen, er 100% økologiske. Klik for at se sortiment 

Spiritusshoppen 
Spiritus serien er 100% økologisk og består af fem forskellige varianter: Vodka, Gin, lys og mørk Rom samt en Aperitivo. Klik for at se sortiment