Vi har nøje udvalgt vores leverandører af spiritus, så vi kan sikre den fulde cocktailoplevelse med Nohrlund. Efter udvælgelsen har vi bygget vores smagsvarianter op omkring spiritussen, hvorved vi sikre, at spiritussen opnår sit fulde potentiale i vores økologiske cocktails. 

Rejsen - jagten på den perfekt spiritus  

Rejsen begyndte i Polen, som er kendt for at have nogle af verdens ældste vodkadestillerier. Polen er med deres mange års erfaring og traditionelle håndværk blandt nogle af dem, som producerer noget af det bedste vodka i verden. Den rene og elegante smag i vores vodka skyldes  gode produktionsmæssige forhold, da destillering - og filtreringsprocessen danner rammerne for den høje kvalitet. 

Fra vodka i Polen tog spirituseventyret os videre til verdens første økologiske gin-destilleri i London, som har produceret økologisk gin siden år 1999. De mest fremtrædende smage er enebær og koriander med undertoner af kardemomme, citrus og rosmarin. En klassisk kraftig cocktail-gin, men med blød og rund eftersmag. 

Herefter drog vi til Caribien, hvor store dele af verdens rom kommer fra. Her fandt vi en rom med karakter og masser af fylde, der giver sødme og varme krydrede noter. 

Sortimentet består idag af seks forskellige varianter, som på hver sin smagsmæssige måde er enestående og specielle. Ens for dem alle er dog, at alle ingredienserne, inklusiv spiritussen, er 100% økologiske. Klik for at se sortiment